Súgó

Regisztráció szakdolgozók számára

Ezen az oldal a regisztrációban nyújt segítséget.


A menüsoron a Regisztráció menüpontra kattintva egy legördülő menü jelenik meg.A legördülő menüből a „Szakdolgozó regisztráció” menüpontra kattintva érhető el a regisztrációs űrlap:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező! Ha nem tölti ki azokat nem tud regisztrálni a rendszerbe.

A szükséges adatok megadása után a rendszer az EEKH-tól lekérdezi a szakdolgozó további adatait, majd e-mailben elküldi a regisztrációs számot a szakdolgozó részére, amely segítségével aktiválni tudja a felhasználói fiókját és beléphet a rendszerbe.

Az elektronikus levél megtekintését követően nyílik lehetősége a felhasználónak a regisztráció befejezésére, amely során megadhatja a saját jelszavát. A regisztrációs folyamat befejezésének kulcsa az az ideiglenes jelszó, amelyet a levél tartalmaz.

A saját jelszó megadásakor figyelni kell arra, hogy a jelszó ne tartalmazzon speciális karaktereket (mint pl. csillag "*", szóköz, kisebb -nagyobb jelek "<,>" stb.), csak kis és nagybetűket illetve számokat.

A sikeres regisztrációs folyamat befejezését követően az új felhasználó beléphet a SZAFTEX rendszerbe.

A SZAFTEX rendszerben minden felhasználóhoz egyedi e-mail cím kapcsolódik. Egy e-mail-cím nem köthető két különböző felhasználóhoz.

A Regisztrációhoz további segítséget talál az alábbi videóban:


 

Szakdolgozó regisztráció
Csak számot írjon a mezőbe! A működési nyilvántartási szám megegyezik az alapnyilvántartási számmal!
Regisztráció sikeres!
A megadott e-mail címre elküldtük az ideiglenes jelszavát. Kérem, hogy ellenőrizze a postafiókját! A kiküldött levél 15 percen belül megérkezik.
Tovább
Az Ön által megadott és a nyilvántartásban tárolt adatok nem egyeznek!
Kérjük, ellenőrizze adatait az alábbi linken: http://validalas.eekh.hu/
A felhasználó már létezik a rendszerben!
Az e-mail cím már létezik a rendszerben, kérem adjon meg másik e-mail címet!
Hiba történt a regisztráció során!